Grandvalira celebra el seu 10è aniversari amb una gran festa amb Custo i Nandu Jubany

04/04/2014 - 18:00

Grandvalira ha celebrat els seus 10 anys de vida amb una gran festa d’aniversari en companyia d’autoritats d’Andorra i amics de l’estació i el món de l’esquí. L’acte ha tingut lloc aquest matí al restaurant La Cabana, situat al Pla d’Espiolets (Soldeu), i ha comptat amb la presència d’un centenar de convidats.

La festa ha estat presidida pels màxims responsables de Grandvalira i nombroses autoritats andorranes. Aquest important esdeveniment ha comptat també amb la presència de dos convidats molt especials: el dissenyador Custo Dalmau i el xef Nandu Jubany.

El primer d’ells, gran amant de la neu i assidu de Grandvalira i de les seves estacions històriques des de fa més de 40 anys, ha estat l’autor del logotip commemoratiu del 10è aniversari. Sobre ell Custo ha comentat que vol “traslladar els valors de l’estació, com són l’esport i la natura, tot respectant el logo original de Grandvalira, en el que la X és un símbol d’identitat”. Per la seva part, Nandu Jubany, reconegut cuiner amb una estrella Michelin, ha preparat un esmorzar especial i un pastís gegant d’aniversari que han pogut degustar tots els convidats a l’acte.

10 anys d’èxits internacionals

Quan encara queden més de dues setmanes per la data prevista de tancament de la temporada 2013-2014, Grandvalira s’apropa ja a les xifres d’assistència de la campanya anterior, en què el domini va estar obert fins a 150 dies i hi van haver gairebé 1’5 milions de visitants. Aquestes dades refermen l’estació andorrana com a una de les grans destinacions turístiques de neu no només dels Pirineus, sinó de tot el sud d’Europa.

Quant a les inversions entre 2003 i 2013, han estat aproximadament de 100 milions d’euros en aquests 10 anys, 8,7 dels quals corresponen a aquesta temporada 2013-2014. Hi destaquen partides com els 40 milions d’inversió en pistes i remuntadors, els 9,8 milions en la xarxa d’innivació o els 6 milions en tecnologies de la informació i la comunicació. A més a més, en aquest repàs cal destacar una altra xifra important per Grandvalira, com són els prop de 1.200 empleats per temporada, sens dubte un dels seus actius més valuosos.

Des que en 2003 es van unir en una sola estació els sector de Pas de la Casa i Grau Roig i Soldeu-El Tarter, Grandvalira ha crescut a un ritme imparable. Tot i que Espanya aporta encara més del 50% dels clients, la seva internacionalització ha estat imparable i d’altres països europeus com Rússia, Regne Unit o França suposen ja prop del 40% dels visitants de l’estació. En aquest sentit, els grans esdeveniments esportius celebrats a Grandvalira els darrers anys, com per exemple la Copa del Món d’esquí alpí al 2012 o les Finals de la Copa d’Europa d’aquest mateix any, han estat clau a l’hora de donar a conèixer el domini fora de les fronteres andorranes.


Recevez les dernières news et soyez toujours connectés à Grandvalira

Découvrez tout ce que vous pouvez faire avec My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACTEZ NOUS!
Demande d’informations, sugestion, incidences, devis….
App Grandvalira
Maintenant, l’essentiel dans votre poche.
AppGrandvalira AppGrandvalira
CONNECTEZ-VOUS À GRANDVALIRA !
Suivez-nous sur les Réseaux Sociaux et soyez le premier à recevoir les nouvelles :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2019
Proudly developed with by Bitanube