Grandvalira amplia les seves xarxes socials amb un nou perfil a Snapchat

09/06/2016 - 20:30

El Domini de la Neu es converteix en una de les primeres estacions europees en apostar per la xarxa social amb més progressió del moment. El nou perfil servirà per a mostrar en viu les competicions esportives i apropar encara més l’estació als seus seguidors. Un dels exemples de l'embranzida de Snapchat serà la retransmissió dels Jocs Olímpics de Rio als Estats Units a través de l'app

Andorra la Vella, 9 de juny de 2016. Grandvalira ja és present a Snapchat. En les properes 24 hores, els seguidors del nou perfil de l’estació més gran del sud d’Europa podran veure els primers petits documents audiovisuals i imatges de El Domini de la Neu. El nou perfil neix amb la voluntat d’apropar als seus seguidors els continguts en temps real més originals i divertits de l’estació i es convertirà en una eina molt útil per a retransmetre en directe les competicions esportives més rellevants.

Amb l’objectiu de seguir posicionant-se com una de les estacions d’esquí més socials i innovadores d’Europa, l’obertura d’aquest nou perfil representa un pas més per seguir incrementant la comunitat online de Grandvalira que ja supera els 200.000 fans i amb una interacció molt positiva i elevada entre la marca i els consumidors. Actualment, el domini andorrà es troba entre les 5 estacions europees amb un major nombre de seguidors a les xarxes socials i ha estat una de les primeres en experimentar amb noves plataformes com Periscope o Soundcloud oferint continguts singulars i en temps real.
 

La xarxa social del moment


Amb més de 100 milions d’usuaris actius al mes i més de 10 mil milions de visualitzacions al dia, Snapchat s’ha convertit en la xarxa social de més creixement per sobre de Twitter, especialment entre els joves d’entre 13 i 34 anys. El seu format simple i directe, i la immediatesa dels continguts que s’hi publiquen permetran construir relacions més properes amb els fans de Grandvalira, sempre àvids de noves experiències.

Els seguidors d’aquest nou perfil gaudiran d’informació més personalitzada i exclusiva sobre el domini i podran descobrir en directe els moments i les curiositats més originals del dia a dia de l’estació. L’app també permetrà retransmetre els esdeveniments esportius gràcies a la seva funció Live Stories que oferirà a la comunitat la possibilitat de visualitzar les competicions des de diferents perspectives.

Grandvalira aposta per aquesta plataforma online d’última generació per apropar-se encara més al públic jove. Des de la seva aparició aquest canal avança decididament entre la competència més ferotge. Prova d’això és l’acord sense precedents entre Snapchat i la cadena televisiva NBC per a la retransmissió als Estats Units a través de fotos i vídeos dels Jocs Olímpics de Río (Brasil) el pròxim mes d'agost.


Recevez les dernières news et soyez toujours connectés à Grandvalira

Découvrez tout ce que vous pouvez faire avec My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACTEZ NOUS!
Demande d’informations, sugestion, incidences, devis….
App Grandvalira
Maintenant, l’essentiel dans votre poche.
AppGrandvalira AppGrandvalira
CONNECTEZ-VOUS À GRANDVALIRA !
Suivez-nous sur les Réseaux Sociaux et soyez le premier à recevoir les nouvelles :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2019
Proudly developed with by Bitanube